bygga hus med Anebyhusgruppen

Om du ska bygga hus med Anebyhusgruppen. Ta hjälp av deras duktiga arkitekter.

När man som lekman själv försöker ändra om i befintliga ritningar märker man snart att det ens ändringar får konsekvenser i andra delar av huset. Ritar du in ett större badrum så blir hallen mindre och tvärt om. Det är inte alltid så enkelt att få till det. Om man ska bygga hus med Anebyhusgruppen så kan man ta hjälp av deras duktiga arkitekter för att hjälpa till med ändringar och anpassningar av ritningen.

Välj en modell som faller er i smaken och ändra till det blir perfekt.
Anebyhus har många modeller av hus att välja mellan. Välj en modell som passar eran smak och behov. Tänk också på att huset ska passa in bra på er tomt och i omgivningen. Passar inte huset in som ni hade tänkt er och ni har valt att bygga hus med Anebyhusgruppen så är det faktiskt bara att spegelvända hela planlösningen utan det kostar något extra. Om ni vill ha mer rymd och luft inomhus så är det bara att höja taket. Vill ni plocka ner väggar för att få in mer ljus eller att sätta dit några väggar för att skapa flera sovrum. Gör det bara.

Ändringar som kostar mer.
Tänk på att det kan behövas flera fönster om man sätter upp extra väggar. Förstora kök eller badrum är ingen stor sak. Men ska du flytta på badrum och kök krävs det omdragningar av vatten, avlopp och ventilation. Det kostar naturligtvis mera.

Låt ljuset styra
Tänk på solen och var du vill ha solljus på dygnet. Vill du vakna med morgonsolen lysandes genom sovrumsfönstret eller vill du ha kvällssol på balkongen. Tänk en gång extra på i vilket väderstreck du placerar hus på tomten.

Tänk framtid
Hur kommer er situation se ut om fem eller tio år. Kommer alla barnen fortfarande bo hemma, eller ni kanske ska skaffa fler. Genom att tänka ett par år framåt i tiden hjälper till i tankarna kring planlösningar.

Att bygga hus med Anebyhusgruppen ger stora möjligheter till förändringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *