Julklappar till företag

Julklappar till företag – lika svårt varje år.

Som chef på ett företag så ställs jag varje år för en svår utmaning. Jag måste köpa julklappar till företaget. Varje anställd behöver få en julgåva och även kunder. Det är alltid förknippat med en period av ångest. Inte för att jag inte vill ge mina anställda julklappar, verkligen inte. Det har de verkligen förtjänat, de är grymma.

Och nu närmar sig december återigen med stormsteg, och snart är vintern här. I år tänkte jag (precis som man alltid tänker, vartenda år) vara ute i god tid med julklapparna till mitt företag.

Men precis som vartenda år tidigare så visste jag inte vad jag skulle leta efter och inte heller var jag skulle leta efter det. Som den internetvane personen jag är så började jag givetvis söka runt på internet. En julklapp till de anställda ska kännas lyxig samtidigt som den inte får kosta alldeles för mycket eftersom kostnaden blir väldigt hög då det är många anställda som ska få julklapp.

Efter många slitna hårstrån och en eller två svordomar så hittade jag äntligen någonting. En kylskåpskaraff från det exklusiva varumärket Eva Solo. Det känns som en väldigt bra present eftersom man kan få den med gravyr, vilket gör att julklapp kan kännas ännu mer personlig för våra anställda. Det känns som en toppenlösning.

Webbshoppen som sålde karaffen hette Utslaget och de hade en hel sida speciellt anpassad för julklappar till företag. Det var hur smidigt som helst. Där kommer jag säkerligen lägga fler beställningar kommande år. Eller ja, säkerligen tidigare än så också. Det behövs ju avtackningsgåvor och liknande innan dess också.

Jag är väldigt nöjd över de julklappar eller julgåvor kanske man ska kalla det? Oavsett så är jag nöjd med mina julklappar till företaget och jag hoppas att alla anställda ska uppskatta vår julgåva. Det borde dem väl? En karaff är ju något som nästan alla använder.

Tack för mig. Och om vi inte hörs innan…. God jul

P.S jag skämtar. Klart vi hörs innan jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *