Hotel Oden

Det finns en mängd olika hotell att välja bland i Stockholm. Stockholm är en stad som är lätt att ta sig runt i tack vare det väl utvecklade tunnelbanesystemet. Det tåls ändå att fundera över var någonstans i staden du vill bo.

Hotel Oden i Stockholm byggdes 1972 och är ett privatägt hotell. Det ligger på Karlsbergsvägen 24, alldeles i närheten av Odenplan. Det finns många busslinjer närheten samt en tunnelbanestation. Det finns flera trevliga aktiviteter i närheten som är perfekta för joggingrundor eller promenader, såsom Hagaparken, Vasaparken och Vanadislunden. I Vanadislunden finns dessutom ett utomhusbad som är öppet under sommarsäsongen. Hotellet har ingen egen bar men det ligger flera på gångavstånd. Receptionen kan hjälpa dig att hitta dit.

Hotell Oden har en egen avkopplings avdelning. I källaren finns dam- resp. herrbastu. Bakom dem ett motionsrum med olika träningsmaskiner samt bordtennis och pilkastning. Där finns också ett solarium. Allt detta är gratis för gäster på hotellet.

Rummen

Det finns 138 rum och flera olika kategorier. Det finns enkelrum, dubbelrum, superior dubbelrum och sviter. Det finns även speciella rum anpassade för att ha med husdjur, rum för de som röker och familjerum. Trådlöst internet ingår.

Under året har elever från Medborgarskolans inredning och design program designat om några rum. Det har fått chansen att använda sn fantasi och sina kunskaper från utbildningen för att skapa några unika rum. Dessa rum är en härlig omväxling till de klassiska hotellrummen och går att hyra likväl.

Ha konferens på Hotel Oden

Hotellet har två konferenslokaler för max 40 personer vardera. Lokalerna är nyrenoverade, ljusa och fräscha och är utrustade med bland annat whiteboard, Overhead projektor, TV/Video/DVD, det finns också en PC kanon och en kopieringsmaskin. Lokalerna ligger högst upp i byggnaden och är uppkallade efter den nordiska guden Odens två korpar, Hugin och Munin. Hugin är på 35 kvadratmeter och Munin på 60. De går att flytta om i de båda rummen så att det är anpassat efter just ditt behov.

hotel_oden_stockholm

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *