Djurkliniken Roslagstull

Husdjur är något fantastiskt. Vare sig det handlar om hund, katt, hamster eller andra djur så kan de vara som en familjemedlem. För barn i familjer kan de vara en lekkamrat. De kan vara någon man kan prata med. De kan vara någon att krama och värna om.

Men precis som med vilken familjemedlem som helst så kan det tyvärr inträffa mindre roliga saker i dess liv. Djur kan bli sjuka eller skada sig och då behöver de hjälp. Självklart kan ägaren till djuret inte alltid veta vad som bör göras, eller klara av att göra det som behöver göras. Det är då man behöver ha professionell hjälp.

Djurkliniken Roslagstull vill hjälpa dig och ditt husdjur. Som ledande djurklinik i Stockholm har de behållit sin personliga sida och sätter ständigt dig och djuret i centrum. Varje kund som kommer in med sitt djur har en egen historia att berätta om sitt djur och har egna känslor inblandade, därför är samtalet viktigt för Djurkliniken Roslagstull.

Men det räcker inte att vara trevlig och att sätta djuret och kunden i centrum. Personalen på djurkliniken har hög kompetens. Bland annat finns där specialister på gnagare, reptiler och fåglar, utöver de vanligaste som hund och katt. Men utöver detta är de en levande och hängiven personal som älskar sitt arbete att kunna hjälpa djur i nöd.

Djurkliniken Roslagstull är välkänd och framträdande i området, så pass mycket att TV3 gjorde ett program där man fick följa vardagen och möta personalen på Djurkliniken Roslagstull. Men trots sin ledande roll har de inte tappat sin personliga profil. De samtalar gärna med sina kunder på deras nivå. De värdesätter alla djur likartat, oavsett sort, storlek eller ålder och sätter djuret samt kunden i centrum.

Sammanfattningsvis om Djurkliniken Roslagstull, så passar deras eget motto in perfekt – ”Kvalificerad djursjukvård och personlig service!”

djurkliniken_roslagstull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *